Dimitrije Davidovic dizajn

Dimitrije na 56. Međunarodnom sajmu nameštaja

Sajam nameštaja u Beogradu se po 56. put održava na beogradskom sajmištu. Najznačajniji događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u Jugoistočnoj Evropi. Mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Od 6. do 11. novembra 2018. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 održava se 56. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 6. do 10. novembra u hali 5 paralelno odvijati 56. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

Ovogodišnje izdanje sajma u fokus stavlja proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.
Izložba mladih dizajnera i ove godine u fokus stavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole, bacajući svetlo na zvezde u usponu, koje su dosadašnjim radom zaslužile šansu da predstave svoje nove, kreativne ideje i proizvode na Beogradskom sajmu nameštaja.

Dimitrije izlaže lampu “Eclipse” i umivaonik “Morph”.

Izložba je, kao svojevrstan presek stanja u savremenom dizajnu, tačka povezivanja svih aktera koji učestvuju u stvaranju kvalitetnog proizvoda, ali i relevantnog tržišta.Izložba mladih dizajnera u hali 2C je pravo mesto na kom možete videti smer u kom se kreće industrija nameštaja.

Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja, Design Talks, i ove godine odvijaće se tokom svih šest sajamskih dana.
Ovaj program je jedinstvena prilika da zainteresovana publika čuje profesionalna iskustva aktera koji intenzivno učestvuju u kreiranju industrije nameštaja kao i smerova u kojima se ona kreće.
Razgovori sa dizajnerima i arhitektama imaće veoma dinamičan program i okupiti veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.
Pridružite se diskusiji u hali 2C koju će moderirati poznata srpska dizajnerka Vesna Pejović.

Podelite sa prijateljima