Enterijer i eksterijer

Dizajn apartmana

Apartman od 60 m2 , koji se nalazi u gradu je prilagodjen za korišćenje jedne ili dve osobe. Apartman se sastoji od hodnika, dnevnog dela, spavaćeg dela, jednog većeg kupatila sa kadom i jednog manjeg toaleta.
Ovaj prostor je funkcionalan i lak za korišćenje, iz hodnika se lako može doći do svih prostorija apartmana. Prostor je dobro osvetljen, dnevna i spavaća soba imaju po jedan ceo zastakljeni zid koji dozvoljava da dnevna sunčeva svetlost prirodno osvetljava te prostorije. Najkritičniji deo što se tice osvetljenja je hodnik, ali to je reseno ugradnom LED rasvetom duž celog hodnika.
U dnevonom delu imamo jedno mesto za sedenje i jednu fotelju modernog dizajna, naspram čega je polica sa televizorom. Taman pod je tu kao kontrast svetlim zidovima i nameštaju, drveni detalji na fotelji i polici daju toplinu prostoru. U dnevnom delu sam se odlučio da ne stavim centralno osvetljenje, već da stavim jednu podnu lampu koja će davati difuznu svetlost I dovoditi do lepse atmosfere u prostoriji. Difuzno svetlos je mnogo bolja za gledanje televizora i ne napreže oči.
Spavaći deo se sastoji iz velikog bračnog kreveta sa po jednim noćnim stočićem sa strane i komodom za posteljinu. Imamo centralno osvetljenje sa dodatkom ambietalne rasvete.

Podelite sa prijateljima

Pogledajte

Ostale radove

Dizajn Apartmana NAR

Enterijer i eksterijer

Hala za proizvodnju

Enterijer i eksterijer

Dizajn Toaleta

Enterijer i eksterijer

Enterijer u industrijskom stilu

Enterijer i eksterijer